Tasapainotus

Renkaiden tasapainotus vaikuttaa usealla eri tavalla autolla ajamiseen. Se vaikuttaa muun muassa auton nopeuteen ja poistaa ohjauspyörän vibraatiota. Samalla se tekee autolla ajamisesta ja matkustamisesta miellyttävämpää, mutta ennen kaikkea turvallisempaa.

Jos renkaat ovat epätasapainossa, voi värinä vaurioittaa esimerkiksi auton iskunvaimentimia, jousia ja alustaa. Tasapainotuksen tarpeen voi huomata parhaiten auton tärinästä tai joskus myös renkaiden epätasaisesta kulumisesta.

FinnMaxi Rengas Espoossa tasapainottaa renkaat huippuluokan koneilla. Tasapainotamme renkaat henkilöautoihin, pakettiautoihin, katumaastureihin (SUV) ja asuntoautoihin.

Renkaiden tasapainotukseen tarkoitettu Hofmann Geodyna 9000P -kone on markkinoiden paras, joita maassamme on vain kaksi kappaletta. Kyseisistä Hofmannin Suomessa sijaitsevista tasapainotuskoneista toisen kotipaikka on Espoo ja FinnMaxi Rengas.

Erityisesti premium -tason autojen renkaiden tasapainotukset tulisi tehdä Hofmannin parhaalla tasapainotuskoneella, mutta hinta ei ole este muidenkaan autojen kohdalla. FinnMaxi Renkaan renkaiden tasapainotuksen hinnat alkavat 35 € ylöspäin.

Jos tarvitset renkaiden tasapainotuksen lisäksi alleasennuksen, FinnMaxi Renkaan yhteishinnat ovat varsin edulliset. Katso sivuiltamme myös hinnat vanteille asennukselle ja tasapainotukselle 12” renkaista alkaen.

Tasapainotus