Renkaiden ja vanteiden myynti

FinnMaxi Rengas myy renkaat ja vanteet Espoossa, pääkaupunkiseudun läheisyydessä edulliseen hintaan. Valikoimassamme niin premium-, keskihintaiset ja halvat renkaat, vanteet ja rengassarjat. Postitamme myös tuotteita eri puolille Suomea.

Meillä on myynnissä esimerkiksi seuraavia rengasmerkkejä:

  • Michelin
  • Bridgestone
  • Hankook
  • Nokian
  • Toyo

sekä paljon muita, muun muassa edullisia kiinalaisia renkaita.

Jos etsit vanteita Espoossa, osta ne FinnMaxi Renkaalta – myymme niin alkuperäiset kuin muut kauniit vanteet. Vanteista meillä on myynnissä muun muassa merkit Monaco, Dotz ja Alutec. Alkuperäisiä vanteita on saatavilla kaikille tunnetuille merkeille kuten Toyota, VW, Seat, Skoda, Audi, BMW, Ford ja Volvo. Meillä myynnissä suositut BBS-vanteet – BBS on vanteiden valmistaja, joka valmistaa monille automerkeille alkuperäiset vanteet. Voit myös tilata renkaat ja vanteet sähköpostitse, puhelimitse, WhatsAppilla tai Facebookin kautta, jolloin postitamme ne haluamaasi osoitteeseen Suomessa.

Tarvitsetko uusille vanteille lisäksi asennuksen ja tasapainotuksen? Osta renkaat ja vanteet meiltä – kokoonpano, tasapainotus ja asennus kuuluvat hintaan. Muussa tapauksessa voit tilata meiltä erikseen saatavana palveluna renkaiden vanteille asennus ja tasapainotus, 12” koosta ylöspäin. Muista myös edullinen rengashotellimme, jossa renkaistasi ja vanteistasi pidetään hyvää huolta edulliseen hintaan.

Renkaiden ja vanteiden myynti