Autohuolto

Autohuolto Espoossa tarpeesi mukaan – FinnMaxi Rengas on uusi ja luotettava yritys Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudun läheisyydessä, joka tekee määräaikaishuollon, pienkorjaukset, öljynvaihdot ja ajovalojen säätämisen halvalla hinnalla ja ilman ajanvarausta. Huollon ajaksi saat meiltä tarvittaessa sijaisauton käyttöösi.

Huollon yhteydessä suoritamme auton vikadiagnostiikan, jonka avulla paikannamme tarvittaessa auton vian alkuperän. Luemme langattomilla laitteillamme vikakoodit ja voimme myös nollata ne huollon päätteeksi.

Määräaikaishuolto on auton valmistajan määräämä huolto ja se tehdään useimmiten tietyn kilometrimäärän tai ajan jälkeen. Teemme määräaikaishuollot valmistajan ohjeiden mukaan. Öljynvaihto, öljynsuodattimen vaihto sekä tarvittaessa raitisilmansuodattimien vaihto kuuluu aina määräaikaishuoltoon. Määräaikaishuolto pidentää autosi käyttöikää, koska usein niissä huomataan asioita, joiden huoltotarvetta ei muuten voida huomata.

Määräaikaishuollon lisäksi autolle voidaan tehdä vuosihuolto, joka nimensä mukaisesti on vuoden välein tehtävä, pienempi autohuolto. FinnMaxi Rengas -huollossa voidaan tehdä myös pienkorjauksia, öljynvaihtoja ja esimerkiksi ajovalojen säätämistä nopeallakin aikataululla.

Kuulovammaiset saavat meillä apua, asiakaspalvelua ja autohuoltoa omalla kielellään. Viittomakielisyys autohuollossa on meille kunnia-asia.

Autohuolto